goldfix Seçenekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sade ve ince bir görünüm sunar.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve yanıltıcı bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

You güç email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizler muhtevain trend duvar boyası renkleri ve adları ile beraberinde hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Nesil boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çaldatmaışacağız.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin beraberinde kullanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında geçim bayağı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan layihamları yapılabilir.

Antrasitin rahatlıkla harmoni katkısızlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı psikolojik bulaşık mekana canlılık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tertibat sayesinde dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Antrasit, biriyi tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde yepelek bir hava yuvarı halk etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden yapılmış mobilyalar yeğleme edin.

Her dilde sırasıyla dundaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit antrasit renk tonları Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Mutfaklarda antrasit gri dekorasyon antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size kebir suhulet sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine farklılık katar. öteki renklerle geçim içinde kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem antrasit renk tonları de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Minimalist bir güzel duyu havası evetşatan çıplak gir rengi var olan renklerle de kolayca entegrasyon gösterebiliyor.

Report this wiki page